Συνεχίζεται η Ποιμαντική περιοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου σε χωριά της Ιεράς Μητροπόλεως μας

dsc05423 resized 1024Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζει την πνευματική του περιοδεία στα χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Παναγίας μας.

Την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 τέλεσε διαδοχικά την ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 6 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Διασέλλου και στις 8 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πηνειάδος.

Πριν το τέλος των Παρακλήσεων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος τίμησε με το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου τον εφημέριο Διασέλλου π. Ιωάννη Βράντζα και τον εφημέριο Πηνειάδος π. Ιωάννη Πατσιώρα, ενώ Χειροθέτησε σε Αναγνώστες τους  Ιεροψάλτες Πηνειάδος κ. Κωνσταντίνο Παρδάλη και Κωνσταντίνο Γιαννακό.

Το βράδυ τέλεσε Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γριζάνου.