Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 17 έως 22 Μαΐου 2020

172 1352020

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 16 Μαΐου το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Την Κυριακή 17 Μαΐου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Δουσίκου. Ακολούθως θα προστεί της Ευχαριστηρίου Δοξολογίας προς τον Άγιο Βησσαρίωνα.

Το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού  στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Το βράδυ στις 8:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού επί τη Μνήμη Γενοκτονίας των Ποντίων και της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Σουμελά .

Την Τρίτη 19 Μαΐου το απόγευμα 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φήκης.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Τετάρτη 20 Μαΐου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεπτοκαρυάς.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Την Πέμπτη 21 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου.

Την Παρασκευή 22 Μαΐου το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Πολιούχου.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο Πρωτοσύγκελλος π. Αλέξιος Κανίνας το Σάββατο 16 Μαΐου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 17 Μαΐου το πρωί θα Λειτουργήσει στο Βαλομάνδρι.

Την Πέμπτη 21 Μαΐου το πρωί θα Λειτουργήσει στην Κρηνίτσα.