Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2020

178 2662020

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 28 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Σερβωτών.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ» και των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ» και των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Την Τρίτη 30 Ιουνίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Παλαιομοναστήρου.

Το απόγευμα στις 7:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Γλύνους Τρικάλων την παλαιά Ιερά Εικόνα της Παναγίας «ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ» της «ΓΛΥΝΙΩΤΙΣΣΑΣ». Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γενεσίου.

Το απόγευμα στις 7:30 θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παλαιοπύργου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της καταθέσεως της Τιμίας Εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 28 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει στο Φλαμούλι. Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει στα Αμπελάκια.