Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 10 έως 13 Ιουλίου 2020

 

180 1072020

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 10 Ιουλίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο της Αγίας Ισαποστόλου και Βασιλίσσης Όλγας στο Γλύνος Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Το Σάββατο 11 Ιουλίου το απόγευμα στις 8:00 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Το απόγευμα στις 8:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία των Εγκωμίων προς τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου το βράδυ θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Το Σάββατο 11 Ιουλίου το απόγευμα και ώρα 8:00, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 12 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νεραϊδοχωρίου.