Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 18 έως 24 Ιουλίου 2020

181 1772020Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 18 Ιουλίου το απόγευμα στις 8 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Πορταϊτίσσης.

Την Κυριακή 19 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Πορταϊτίσσης.

Το απόγευμα στις 8 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη της Οσίας μητρός ημών Πελαγίας της εν τη Ιερά Μονή Κεχροβουνίου ασκησάσης.

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζον Ιερό Μετόχι της Αγίας Άννης της Ιεράς Μονής Δουσίκου στη θέση Καλογηρομάνδρι.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης, Μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

Το Σάββατο 18 Ιουλίου το απόγευμα στις 8, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Πορταϊτίσσης.

ΚΙΝΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 19 Ιουλίου το πρωί θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νεραϊδοχωρίου.