Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 19 έως 25 Σεπτεμβρίου 2020

187 1892020Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Γεωργίου Δημητρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων

Στις 9:30 το πρωί θα τελέσει μνημόσυνο για τον μακαριστό Στυλιανό Σκλαβενίτη στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων.

Στις 11:00 το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού και εν συνεχεία θα καταθέσει το Θεμέλιο Λίθο του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου και Αγίας Μακρίνης Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Λογγακίου.

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Εν συνεχεία στις 10:30 θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Ακολούθως θα τελέσει Τρισάγιο στην Πλατεία Προσφυγικού Συνοικισμού.

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ράξης.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Μυρτιδιωτίσσης», της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Θέκλης και του Οσίου Σιλουανού του Αθωνίτου.

Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Οσίας Ευφροσύνης.

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 6 θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Ζάρκου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Δενδροχωρίου.