Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 26 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2020

 

188 2592020Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ζηλευτής με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Παντανάσσης» της «Ζουλιανιώτισσας».

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.  Εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Παναγιώτας Κωνσταντίνου, κατά σάρκα αδελφής του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Γρηγορίου Κωνσταντίνου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων επί τη εορτή του Οσίου Χαρίτωνος. Εν συνεχεία θα τελέσει μνημόσυνο για το μακαριστό Αρχιμανδρίτη Χαρίτωνα Μανιτάρα.

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων επί τη εορτή του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού.

Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ» στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό επί τη εορτή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ».

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων επί τη εορτή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης.

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.