Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 17 έως 23 Οκτωβρίου 2020

190 16102020Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 17 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τις Ακολουθίες του Εσπερινού, του Μικρού Αποδείπνου και των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Αρσενίου Επισκόπου Ελασσώνος.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως.

Το απόγευμα στις 4:30 θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίου γεωργίου Μικρού Κεφαλοβρύσου και θα ομιλήσει καταλλήλως επί τη ενάρξη των κηρυγμάτων των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής.

Στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τις Ακολουθίες του Μεθεόρτου Εσπερινού και των Χαιρετισμών προς τον Άγιο Αρσένιο Επίσκοπο Ελασσώνος στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Προφήτου Ιωήλ.

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 5:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης το Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ» εκ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Θεσσαλονίκης. Εν συνεχεία θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Δοξολογία επί τη υποδοχή της Ιεράς Εικόνος και της Ακολουθίας της Μεγάλης Εβδομάδος του Αγίου Δημητρίου.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό.

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων με την αρχαιοπρεπή Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρέθα.