Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 23 έως 28 Οκτωβρίου 2020

191 22102020

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία (Ακολουθία Μεγάλης Εβδομάδος Αγίου Δημητρίου, Μεγάλη Παρασκευή, Εγκώμια και Θεία Λειτουργία) στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρικάλων.

Τό Σάββατο 24 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τις Ακολουθίες του Εσπερινού και του Όρθρου του Μεγάλου Σαββάτου του Αγίου Δημητρίου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρικάλων.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου το πρωί 9:00-10:30 θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρικάλων

Το απόγευμα και τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης όπου και θα συμμετάσχει στον λαμπρό πανηγυρισμό της Ιεράς Μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, Πολιούχου και κραταιού Προστάτου της Αγιοτόκου και ιστορικής πόλεως της Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΦΟΒΕΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Ναό με την ευκαιρία της πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ».

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου το πρωί στις 10:30  θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη Εθνική Επετείω. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει επιμνημόσυνο δέηση.

Το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά τις Ακολουθίες του Μεθεόρτου Εσπερινού και των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο Πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας.

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη της Αγίας Ελένης της εκ Σινώπης του Πόντου.