Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 20 έως 26 Μαρτίου 2021

199 1932021Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 20 Μαρτίου το απόγευμα στις 6:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Κυριακή 21 Μαρτίου (της Ορθοδοξίας) το πρωί από 9:15 έως 11 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η Λιτάνευση των Ιερών Εικόνων θα γίνει εντός του Ιερού Ναού.

Το απόγευμα στις 6 θα Χοροστατήσει κατά την κατά την Ακολουθία του Β΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου το απόγευμα στις 5 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ρογγίων.

Εν συνεχεία από 6:30 έως 8:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος του αντιγράφου της «Παναγίας της Δεξιάς».

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου το πρωί στις 10:30 θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη Εθνική Επετείω στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 4:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.

Περί ώρα 7:.00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.