Αγιασμοί νέας σχολικής χρονιάς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο

20200914 115204 resized 1024Με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους την 14η Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον ιεροκηρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αχίλλιο Τσούτσουρα και κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό σε σχολεία της πόλεως Τρικάλων, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες της Ιεράς Συνόδου και του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων λόγω των μέτρων προφυλάξεως εκ του κορονωϊου, δηλαδή στο Νηπιαγωγείο του Αγίου Κωνσταντίνου, 2ο Δημοτικό,  2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Τρικάλων.

Καθ’ όλη την διάρκεια των Ιερών Ακολουθιών παρέστησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής και Τοπικής Αυτοδιοικήσεως αρμόδιοι σε θέματα παιδείας και πολιτισμού, πολλοί γονείς και μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων.

Στους σύντομους χαιρετισμούς του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετέφερε ευλογίες της Αγίας Εκκλησίας για μία καλή, δημιουργική, καρποφόρα και γόνιμη σχολική χρονιά.

Τέλος, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει τα παιδιά, του δασκάλους, τους καθηγητές και τους γονείς, την συνεχή στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως για οποιοδήποτε προσωπικό πρόβλημα ή θέμα τους απασχολεί.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ