Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς της πόλεως των Τρικάλων

000Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

-Σάββατο 28 Νοεμβρίου απόγευμα στις 5 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων Αρχιερατικός Εσπερινός και Ακολουθία Μικρού Αποδείπνου με τους Χαιρετισμούς προς την Υπεραγία Θεοτόκο Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

-Κυριακή 29 Νοεμβρίου πρωί στις 7:30 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

-Απόγευμα στις 5:30 από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

-Βράδυ στις 9:30 από τον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

-Τρίτη 1 Δεκεμβρίου απόγευμα στις 5:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

-Βράδυ στις 9:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

-Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου απόγευμα στις 5:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.

-Βράδυ στις 9:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας.

-Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου απόγευμα στις 5:30 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου.

-Βράδυ στις 9:30 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου.

Συντονιστείτε διαδικτυακά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες. Η μη μετάβαση στον Ιερό Ναό δεν θα αποστερεί το κλί­μα και την πνευματική ωφέλεια της όποιας Ιεράς Ακολουθίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.