Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς της πόλεως των Τρικάλων από 17 έως 20 Ιανουαρίου 2021

9999999999999999999Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως και Μονές Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως και Μονές Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

-Κυριακή 17 Ιανουαρίου μεσημέρι στις 2:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός και Όρθρος Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του Αγίου Αθανασίου.

-Δευτέρα 18 πρωί στις 9:30  από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του Αγίου Αθανασίου.

-Τρίτη 19 Ιανουαρίου απόγευμα στις 4:45-8:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του Οσίου Ευθυμίου του Μεγάλου.

-Τετάρτη 20 Ιανουαρίου απόγευμα στις 4:45-8:30 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του υπερφυούς θαύματος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Παραμυθίας», πιστό αντίγραφο της οποίας φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Συντονιστείτε διαδικτυακά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.