Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς της πόλεως των Τρικάλων από 26 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2021

108000922 1238335919850521 4019925259244474880 nΗ Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

-Τρίτη 26 Ιανουαρίου απόγευμα από 5:30 έως 8:30 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, Όρθρος, Εγκώμια Ιερού Χρυσοστόμου και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

-Παρασκευή 29 Ιανουαρίου απόγευμα στις 5:00 από τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου (μόνο ραδιοφωνική αναμετάδοση).

-Παρασκευή 29 Ιανουαρίου απόγευμα από 6:30 έως 8:30 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή Χρυσοστόμου επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

-Σάββατο 30 Ιανουαρίου απόγευμα από 5:00 έως 7:00  από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων Ακολουθίες Αρχιερατικού Εσπερινού καί Όρθρου Κυριακής ΙΕ΄ Λουκά Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

-Κυριακή 31 Ιανουαρίου πρωί από 9:30 έως 11:00 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

-Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου απόγευμα από 4:45 έως 8:30 από τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή Χρυσοστόμου επί τη εορτή επί τη εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού.

Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.