Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 26 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2021

193 2512021Την Τρίτη 26 Ιανουάριου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά τις Ακολουθίες του Όρθρου και των Εγκωμίων του Ιερού Χρυσοστόμου  και εν συνεχεία θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 5:00  θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Εν συνεχεία στις 6:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή Χρυσοστόμου επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Το Σάββατο 30 Ιανουάριου το απόγευμα στις 5:00 θα Χοροστατήσει κατά τις Ακολουθίες Εσπερινού και του Όρθρου της Κυριακής ΙΕ΄ Λουκά στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου το πρωί 9:30 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 4:00 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Διαλεκτού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος του αντιγράφου της Παναγίας «ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ» και επί τη εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού.

Εν συνεχεία στις 6:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων επί τη εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού.