Τηλεοπτική και ραδιοφωνική αναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών από Ναούς της πόλεως και χωρίων των Τρικάλων από 6 έως 11 Φεβρουαρίου 2021

333Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως και χωρίων Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

-Σάββατο 6 Φεβρουαρίου απόγευμα από 5:00 έως 7:00 από τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων Ακολουθίες Αρχιερατικού Εσπερινού καί Όρθρου Κυριακής ΙΣΤ΄ Ματθαίου και εορτής Οσίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

-Κυριακή 7 Φεβρουαρίου πρωί από 9:30 έως 11:00 από τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

-Τρίτη 9 Φεβρουαρίου απόγευμα από 4:30 έως 5:30 από τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού.

-Τρίτη 9 Φεβρουαρίου απόγευμα από 6:00 έως 8:30 από τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού.

-Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου απόγευμα από 5:30 έως 8:30 από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός Ημών Μελετίου Αρχιεπισκόπου Αντιοχείας.

Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.