Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

00000000000Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ανακοινώνει ότι σε όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλεως των Τρικάλων και των χωριών θα τελεστεί ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 στις 6:00 το απόγευμα.

Ομοίως, κάθε Κυριακή θα τελείται ο Κατανυκτικός Εσπερινός στις 6:00 το απόγευμα σε όλους τους Ιερούς Ναούς.

Το Μεγάλο Απόδειπνο θα τελείται καθημερινά στις 6:00 το απόγευμα σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς.

 Η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία θα τελείται κάθε Τετάρτη στις 7:00 το απόγευμα σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς. Εκεί όπου υπάρχει και δεύτερος Ιερέας θα τελείται η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και το πρωί. Κάθε Παρασκευή 7:30 το πρωί θα τελείται η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς.

Η Ακολουθία των Χαιρετισμών σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς της πόλεως των Τρικάλων θα τελείται δύο φορές. Η πρώτη Ακολουθία των Χαιρετισμών θα τελείται στις 5:00 και η δεύτερη στις 7:00 το απόγευμα. Στα χωριά της Επαρχίας μας η Ακολουθία των Χαιρετισμών θα τελείται στις 7:00 το απόγευμα.

Κάθε Σάββατο στις 7:30 το πρωί θα τελείται η Θεία Λειτουργία και στις 6:00 το απόγευμα ο Εσπερινός σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε Κυριακή τελείται διπλή Θεία Λειτουργία στους Ενοριακούς Ναούς της πόλεως που διαθέτουν δύο (2) Ιερείς.