Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 14 έως 19 Ιουλίου 2021

208 1472021Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Τετάρτη 14 Ιουλίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο νεοεγκαινιασθέν Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο νεοεγκαινιασθέν Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου της Ενορίας Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 10 το πρωί θα μεταβεί στο στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει την ορκωμοσία των Μονίμων Λοχιών τάξης 2021.

Το απόγευμα στις 7, ευγενώς προσκληθείς, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και θα Χοροστατήσει και ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας.

Το Σάββατο 17 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα στις 6 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως της Αγίας Μαρίνης στον ίδιο Ιερό Ναό.

Την Κυριακή 18 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Άνω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου το απόγευμα στις 8 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Πρίνους Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Τρικάλων.