Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 30 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2022

241 3042022Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο της Διακαινησίμου 30 Απριλίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Θωμά Ανταλλαξίμων.

Την Κυριακή του Θωμά 1 Μαΐου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και θα τελέσει την εις Πρεσβύτερο Χειροτονία του π. Ιακώβου Αστίθα.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυργετού. Εν συνεχεία θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Αθανασίου.

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καρυών.

Το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Οικουμενίου Σεισμοπλήκτων.

Την Τρίτη 3 Μαΐου το πρωί θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Οικουμενίου Σεισμοπλήκτων.

Την Τετάρτη 4 Μαΐου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ Τρίκκης.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον ίδιο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ Τρίκκης.

Την Πέμπτη 5 Μαΐου το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη εορτή της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας.

Την Παρασκευή 6 Μαΐου το βράδυ στις 9:30 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Παναγίτσας τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία.