Η Κυριακή του Θωμά στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης και Χειροτονία Πρεσβυτέρου

DSC 0376Το πρωί της Κυριακής του Θωμά, 1 Μαΐου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Αρχιδιακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης π. Ιακώβου Αστίθα σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση στους οικείους του, αλλά και τους απλούς πιστούς που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό για να παρακολουθήσουν τόσο τη Θεία Λειτουργία όσο και τη Χειροτονία του.

Απευθυνόμενος στο νέο Πρεσβύτερο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κάλεσε τον π. Ιάκωβο, να σταθεί άξιος της μεγάλης αποστολής και του έργου της ιερωσύνης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Χειροθέτησε σε Σταυροφόρο Οικονόμο τον π. Ιάκωβο και σε Αρχιδιάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως τον π. Αλέξανδρο Αγγελόπουλο.

Να ευχηθούμε στο νέο Πρεσβύτερο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, να είναι άξιος της τιμής και της χάριτος που έλαβε και να ευαρεστήσει Θεό και ανθρώπους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Α΄

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Β΄