Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 28 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2022

004Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Πέμπτη 28 Ιουλίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου επί τη εκδημία του μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δουσίκου Αρχιμανδρίτου Ιγνατίου Πούτου.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου το απόγευμα στις 5:00 θα τελέσει την εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δουσίκου Αρχιμανδρίτου Ιγνατίου Πούτου στην ομώνυμη Ιερά Μονή.

Την Κυριακή 31 Ιουλίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Ακολούθως θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού π. Στεφάνου Ντάκου, επιτίμου Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Το βράδυ στις 9:30, επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν των προπυλαίων του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων τεμάχιο του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού. Εν συνεχεία θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Προόδου του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού.

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου το απόγευμα στις 8 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Στουρναρέϊκων.

Το βράδυ στις 9:30, θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πηνειάδος.

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος χωρίου Σωτήρα.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βροντερού.