Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 6 έως 12 Ιουλίου 2024

335 KINESE 3.7.2024

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 7:45 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Νεράιδας.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου το πρωί 7:00-10:00 θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου στο χωρίο Άγιος Προκόπιος.

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου το πρωί 7:00-10:00 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου στο χωρίο Άγιος Προκόπιος.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην ίδια πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου το βράδυ 8:30 έως 12:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη μνήμη των Οσίων Παϊσίου του Αγιορείτου, Σωφρονίου Έσσεξ και Αγίας Όλγας.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου το απόγευμα στις 8:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιον του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Το βράδυ 9:30 έως 12:30   θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιον του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιον του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Ακολούθως στις 10 θα μεταβεί στο στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει την ορκωμοσία των Μονίμων Λοχιών τάξης 2024.

Το απόγευμα στις 8:00 θα μεταβεί στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πύρρα και θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού στα παιδιά της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου.