Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Παρασκευή 27 Ιουνίου από 9:30 έως 12:30 βραδινή θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στο εορτάζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εντός του Επισκοπείου (Είσοδος για τους πιστούς από την οδό Απόλλωνος 19).
Το Σάββατο 28 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ» και των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος.
Την Κυριακή 29 Ιουνίου το πρωί 7:00 έως 10:00 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνος με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Συνάξεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ» και των Αγίων Αποστόλων.
Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων χωρίου Απόστολοι.
Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Παλαιομοναστήρου.
Το απόγευμα στις 8:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων.
Την Τρίτη 1 Ιουλίου το πρωί 7:00 έως 10:00 θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Παλαιοπύργου.
Το απόγευμα στις 8:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου με την ευκαιρία της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».
Την Τετάρτη 2 Ιουλίου το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία των Εγκαινίων Διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου με την ευκαιρία της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ» και εν συνεχεία θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει κατά την πρώτη Θεία Λειτουργία.
Την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί θα μεταβεί στο στρατόπεδο Καβράκου όπου θα τελέσει την ορκωμοσία των Μονίμων Λοχιών τάξης 2025.